Forejt: Do restaurace se vracím jako průjem, fast food miluju. Už nechci Michelin, asi jsem dospěl
Myslím, že mám v životě štěstí, říká šéfkuchař a muž mnoha aktivit Přemek Forejt. Chce si toho zkusit co nejvíc a plní si sny. A daří se mu. Nedávno našel víru a místo terapie si chodí popovídat s knězem Zbigniewem Czendlikem. Hejty na sebe a svou rodinu se snaží neřešit, i když ty, které míří na jeho partnerku, ho trápí. O michelinskou hvězdu už neusiluje, chce plnou a prosperující restauraci. Prý dospěl. Kolegové ze soutěže Masterchef, tedy Radek Kašpárek a Jan Punčochář, jsou pro něj inspirací a vzorem. Na svou práci pro McDonald’s je pyšný, fast food miluje. V domovském podniku Entrée chce překvapovat novými věcmi. Člověk, který se navzdory úspěchu, aspoň zdánlivě drží při zemi.
00:00 Průmyslová výroba a motivace ji propagovat
04:41 Burger, který v Mekáči ještě nebyl
07:44 Michelinská kvalita vs. fast food
11:38 Vypiplané Entrée
14:45 Erbenova Kytice na menu
19:17 Volné ruce
21:25 Pekelné začátky a poučení z chyb
25:50 Nechtěná michelinská hvězda
28:28 Hejty jako problém druhých
S PŘEDSTIHEM A V CELÉ DÉLCE 59 MIN. NAJDETE TENTO ROZHOVOR JEN NA HTTPS://HEROHERO.CO/CESTMIR