Lepší recept na tatarák nenajdete. Šéfkuchař ukáže, jak ho namíchat
Tatarák z hovězího masa je ohromná delikatesa. Existují také zdařilé alternativy tataráků, například z lososa nebo sýra. My se dnes zaměříme na luxusní tatarák z hovězího masa. Použili jsme palec ze svíčkové. (Pokud nepoužíváte svíčkovou, z jakého masa si připravujete tatarák? Napište ostatním do komentáře). Ve videu se můžete podívat jak správně svíčkovou očistit a namíchat lahodný tatarák podle přesných instrukcí. Samozřejmě tento recept na tatarák není jediný na světě, každý má rád ten svůj. Ale za vyzkoušení rozhodně stojí! Je úžasný! Gramy surovin našeho tataráčku jsou uvedeny zhruba na jednu porci, pokud čekáte větší návštěvu, ingredience si vynásobte. Tatarák můžete nasekat nožem, lehce rozsekat v elekrickém mlýnku, nebo naškrábat nožem. Vždy záleží na použitém masu. Přejeme vám dobrou chuť! Brepta a Petr Eliáš 👍
Seznam ingrediencí:
Palec ze svíčkové
Kapary
Žloutek
Červená cibule
Hořčice
Kečup
Sůl a pepř
Worcestrová omáčka
Olivový olej