Nejlepší bůček, jaký jste kdy ochutnali: Tajný recept v pomalém hrnci
Jídla z pomalého hrnce jsou neuvěřitelně lahodná. Vepřové maso (bůček nebo vepřový bok) na zelenině je toho důkazem. Dlouhá pomalá příprava pod bodem varu zaručuje minimální ztrátu živin obsažených v potravinách a výsledek je úžasný! Tak měkké maso se nedá ničím nahradit. Navíc je spotřeba pomalého hrnce velice malá! Pokud máte doma pomalý hrnec, určitě tento recept vyzkoušejte, nebudete litovat a vaše rodina si pochutná a pochválí vás. Přeji vám dobrou chuť! Brepta.
Seznam ingrediencí:
Vepřové maso (bůček, vepřový bok) 1500 g
Cibule 3 ks
Česnek 3 stroužky
Paprika 2 ks
Rajčata 3 ks
Olej 3 lžíce
Rajský protlak 70 gramů
Pepř a sůl
Kmín 1 lžička
Mletá paprika 1 lžíce
Chilli 1 lžička
Rozmarýn
Bílé víno 250 ml
Bobkový list 3 ks
Worcestrová omáčka 1 lžíce