Skotská sekaná pečeně s neskutečně lahodnou omáčkou. Jednoduchý oběd pro všechny
Sekaná z mletého masa s vejcem uvnitř se stala jedním z mých nejoblíbenějších jídel poslední doby. Tento jednoduchý, ale chutný pokrm je plný živin a snadno se připravuje. Pokud se chystáte na přípravu sekané s vejcem uvnitř, přečtěte si následující tipy a triky, které vám pomohou připravit nejlepší sekanou s vejcem, takzvanou skotskou sekanou. Tento recept si snadno můžete přizpůsobit svým chuťovým preferencím a můžete ho libovolně upravovat. Místo majoránky můžete použít i jiné koření, například kmín nebo bazalku. Do sekané můžete také přidat kousky párků, které dodají jídlu silnější chuť. Pokud chcete, aby vaše sekaná s vejcem uvnitř byla co nejchutnější, doporučujeme použít kvalitní mleté maso a čerstvá vejce. Jako bonus k sekané si můžete udělat skvělý mrkvový salát s medem a ananasem. Přeji vám krásný den a dobrou chuť! Brepta.
Seznam ingrediencí:
0:00 Příprava masa
Červená paprika
Půlka cibule
Petrželka
2 stroužky česneku
Mleté maso mix 1000 gramů
2 vejce
Pepř a sůl
2 lžičky hořčice
Lžička majoránky
2 lžíce strouhanky
Tři uvařená vejce na tvrdo
Sádlo na vymazání formy
4:17 Příprava skvělé omáčky
Dvě lžíce sádla
Půlka cibule
Lžíce mouky
Lžíce hořčice
Silný hovězí vývar
6:02 Příprava lahodného salátu
5 mrkví
Jablko
Lžíce medu
Konzervovaný ananas a nálev z něj 200 g
Šťáva z půlky citronu
7:15 Sledování této části videa způsobuje hlad