Zapomeňte na suché maso! Trhané vepřové konečně šťavnaté a chutné
Trhané vepřové maso, známé také jako pulled pork, je hitem posledních let. A není se čemu divit. Tento pokrm z vepřového masa je neuvěřitelně chutný a všestranný. Trhané vepřové maso se tradičně připravuje z vepřové plece nebo krkovice, která se dlouho peče při nízké teplotě, dokud není maso tak měkké, že se dá trhat vidličkou. Trhané vepřové maso je skvělé samotné, ale také se hodí do burgerů, sendvičů, na topinku nebo do salátů. Je to jídlo, které zaručeně potěší každého.
Seznam ingrediencí:
Sušený česnek 1 lžíce
Sušená cibule 1 lžíce
Drcený kmín 1 lžička
Mletá paprika uzená 1 lžíce
Třtinový cukr 2 lžíce
Sůl 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Hrubozrnná hořčice 2 lžíce
Koriandrové semínko a pepř 1x1 lžičky
Olej 3 lžíce
Vepřové maso (Krkovice) 1,5 kg
Jablečný mošt 200 ml
Jablečný ocet 2 lžíce