Jarní bublanina
1. května 2016290 293
Bublanina z chilských třešní a pštrosích vajec, zalitá švýcarskou třešňovicí z dubového sudu, sypaná zlatem. Suroviny na 4-6 porcí: 200 g čerstvých třešní z Chile (dovoz Ruzyně), 120 g polohrubé mouky – italské stařené, 120 g hladké mouky – italské stařené, 150 g krupicového cukru, 1 pštrosí vejce (dovoz Ruzyně, 180 ml bio mléka, 1 vanilkový lusk z Madagaskaru (dovoz Ruzyně), kypřicí prášek máslo na vymazání pekáče hrubá, mouka na vysypání pekáče Drobenka: 50g hrubé mouky – italské stařené, 50g krupicového cukru, 50g normandského másla, Final Touch: 100 g másla na polití bublaniny, 50 ml švýcarské barrique třešnovice, vločky jedlého 22 karátového zlata