Šťavnatá kuřecí prsa s polentou
29. března 2012110 613
Jak docílit toho, aby kuřecí prsa zůstala šťavnatá a z kuřete nebyla spíš sušenka? Máte problémy s načasováním před podáváním jídla, kdy potřebujete mít všechno čerstvé a hotové ve stejnou chvíli? Zkuste tenhle recept. Oddělit prsa s kůží z kuřete je záležitostí pár minut. Pak připravíte polentu do formičky. Předrestnete zeleninu i prsíčka a všechno najednou zamíří na 10 minut do trouby - a je hotovo. Pokud máte možnost nakupovat i v makru, doporučuju zahraniční kuře Henri. Stojí něco přes stovku za kilo a rozdíl v porovnání s tím obyčejným z českého velkochovu je neuvěřitelně znát i na vzhledu i na chuti. Nebo zkuste alespoň naše selské či kukuřičné. Podrobněji najdete recept na MENUdomu.cz. http://menudomu.cz/video005.php