Vychytaný hermelínový burger. Neroztéká se a je ideální na grilovačku
Tenhle sýrový burger je vyladěný k dokonalosti. Nevyteče, kam nemá, a přitom nepříjdete o požitek z rozteklého sýra.
Ingredience
· hermelín nebo camembert na gril
· burgerová bulka s větším průměrem než sýr
· lžíce olivového oleje
· směs koření na grilovaný sýr
· 2–3 lžíce BBQ omáčky nebo brusinkové omáčky
· 1 lžíce majonézy
· ½ hrsti baby špenátu nebo rukoly
· čerstvě mletý pepř
Postup
Nachystejte si na alobal asi lžíci olivového oleje a oblíbené koření, potřete hermelín. Zabalte hermelín do alobalu a dejte na gril. Mezitím si rozkrojte bulku v horní třetině a vydlabejte vnitřek. Při výběru bulky dejte pozor, ať je vždy o kousek větší než hermelín, aby do bulky pěkně pasoval. Bulku pokapejte a vytřete všechny stěny oblíbenou omáčkou a vystelte špenátem nebo rukolou. Hotový sýr do bulky posaďte, poklaďte ještě dalším špenátem a přikryje horní bulkovou pokličkou. Dobrou chuť!