Jasné velení a poslouchání rozkazů. Šéfkuchař Ondřej Slanina přirovnává kuchyň k armádě
18. května 20209 672
„Hosté přijdou na oběd i na večeře prakticky najednou a nikdo nechce čekat. Kuchař musí být vytrvalý, odolný, zvládnout velké nasazení a vydržet, že život v armádě je jako v kuchyni. Prostor projevit své názory je jen na poradách, pak už se nemůže uhnout ani o kousek,“ vysvětluje Ondřej Slanina Blance Kubíkové, jaké předpoklady musí mít člověk, který si vybere jeho obor. Řekl někdy nějakému učni, že to není práce pro něj? Proč je nutné být na nováčky drsný? A jak před restaurací v pražském Ungeltu, kde měl své první angažmá, vzpomíná na svého šéfa? Zjistíte v bonusu k Mým místům v karanténě. Stejně jako jak Ondřej, coby šéfkuchař zámecké restaurace Chateau St. Havel v Krči, řešil situaci, kdy celý hotel musel kvůli koronaviru zavřít. Premiéru celého pořadu Televize Seznam odvysílá ve středu 20. května ve 20:55. Na webu Televizeseznam.cz se objeví ve čtvrtek odpoledne.