Hovězí vývar silný jak noha od stolu
20. listopadu 20241 054
Do pekáče dej hovězí maso, petržel, mrkev, cibuli, sůl a pepř. Nezapomeňa na bobkový list a nové koření. Pekáč dej do truby a horkým vzduchem na 200 zapeč půl hodiny. Poté obsah pekáče přesypej do hrnce, zalej studenou vodou a velice mírném ohni pomalinku vař klidně tři hodiny. Z hladiny opatrně odstraňuj sražené bílkoviny.
Seznam do samošky:
Hovězí maso 1 kg
Petržel 1 ks
Mrkev 1 ks
Cibule 1 ks
Pepř 1 lžička
Sůl 1 lžíce
Bobkový list 3 ks
Nové koření 8 kuliček
Studená voda 2,5 L
Holubičky kuknite se do moji samošky! Najdeš tam krasne darečky ktere použivam ve videach a taky zbrusu novu kuchařku LEVNĚ, FAJNĚ a FOFREM. Odkaz vyčmuchaš na mojich sockach. Diky za podepřeni moji tvorby ♥️