Šťavnaté kuřecí řízky z trouby za 30 minut – snadno a chutně
4. února 20257 346
Šťavnaté kuřecí řízky z trouby za 30 minut – snadno a chutně!
Pokud si chcete vychutnat opravdu šťavnaté kuřecí maso, není potřeba žádné složité přípravy ani dlouhé procedury. Stačí maso na jednu až dvě hodiny naložit do speciální marinády a poté upéct v troubě. Jakmile tyto řízky jednou ochutnáte, budete se k nim stále vracet.
Ingredience
4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
4 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce kremžské hořčice
1 lžička mleté papriky ¨
3 stroužky česneku
Sůl, pepř
Petržel Pečeme na 200°C – přikryté 20 minut a pak pečeme odkryté 10 minut.