Tři plné koše hub - moje nejlepší houbaření na Šumavě
Ahoj, dnes jsem vyrazila do lesa a opět to byla velká paráda. Houby rostou a ve velkém! Netřeba více říkat, jen se pohodlně usaďte a užijte si se mnou ty houbařské úspěchy!
P.S. Díky za podporu, moc pro mě znamená!
00:01 Úvod
00:54 Hřib kovář (jedlý, alespoň 15 minut varu)
01:07 Muchomůrka růžovka/ masák (jedlý, chutná, je třeba alespoň 10 minut tepelné úpravy)
01:51 Hadovka smrdutá (jedlá jen ve formě vajíčka)
03:21 Holubinka namodralá (jedlá, chutná)
06:37 Krásnoporka žemlička (jedlá, chutná, sbírat jen mladé plodnice)
08:18 Bedla útlá (jedlá, hojná jen místy, málo vydatná)
09:48 Liška obecná (jedlá, chutná)
11:20 Ryzec smrkový (jedlý, hojný, chutný)
13:30 Hřib smrkový (hojný, jedlý, po usušení získává intenzivnější aroma)
13:56 Hřib dubový (jedlý, chutný, hojný)
14:40 Závěr - Plné koše (holubinky namodralé, hřiby, lišky)