Kuchařský neznaboh, co umí jen špagety s párkem, zvládl michelinské menu
Čtyři odvážní. Vědí o mně, že umím vařit jen špagety s párkem a kečupem. Přesto přijali mé pozvání na luxusní večeři. Pokusím se ji uvařit pod vedením kuchaře Ladislava Floreána. Menu, které budu podávat, má být vskutku luxusní. Spektakulární dezert pak rozházím po celém stole.
Toto je pokračování minulého dílu. V něm jste viděli, jak mě kuchař učil vařit, jak jsme několikachodové menu chystali i jak nám chytil elektrický sporák. Zkrátka co všechno se dělo, než hosté dorazili.
Ladislav Floreán vařil v několika michelinských podnicích a v Praze nyní provozuje bytovou restauraci. Lidé si objednávají, zda k němu chtějí přijít na 5chodové, či až 10chodové menu. Stráví u něj několik hodin a odnášejí si báječný zážitek. Zda si ho odnesou i moji dnešní hosti, se podívejte právě teď.