Požár i výbuchy smíchu. Pobavte se, jak vaří profík s amatérem
20. srpna 20231 975
Zatímco péct dezerty celkem zvládám, vaření mi nikdy nešlo. Vrcholem mé gastronomie jsou Smlsalovy špagety. Javořické párky, paprika, půlka lahve kečupu… Pouze minimum lidí má pochopení pro mé chutě.
Rozhodl jsem se proto, že přátele, kteří mají s mými špagetami (ať už blahou, či neblahou) zkušenost, pozvu na večeři. A rovnou uvařím menu hodné michelinského kuchaře. Právě ten mě totiž dnes vařit naučí. 27letý Ladislav Floreán, který prošel již řadou michelinských podniků u nás i ve světě, provozuje v Praze bytovou restauraci. Přes web se k němu lidé objednávají na zážitkovou gastronomii, kdy jim vždy chystá 5 až 10chodové menu.
Kromě toho, že uzříte, jak mi vaření ne/jde, se od Ladislava dozvíte i spoustu užitečných triků do kuchyně.