Vyrábíme párky s nejvtipnějším řezníkem v Česku
30. března 202516 097
Původně jsem si říkal, že pro vás sestříhám 8 až 10 minutové video, jak se vyrábějí párky. Jenže řezník Fanda Kšána začal vyprávět, jak v Japonsku zjistil, že ho má menšího než tamní kluci, a v tomto veselém duchu probíhalo celé dopoledne. Takže nakonec jsme natočili 2 hodiny 49 minut záběrů a tohle je to nejkratší, co vám mohu nabídnout - abyste se pobavili a zároveň zjistili, jak ve firmě Amaso vyrábějí párky.
Mimo jiné se také dozvíte, jak by se správně měl jmenovat párek v rohlíku, jak se mají nožičky správně vařit, proč někdy praskají nebo zda je stanoveno, kolik masa v párku musí minimálně být.
0:00 Dnes uvidíte + znělka
0:25 Úvod a vtípky o chlapech
2:20 Sklad masa
2:58 Bourárna
5:35 Uzenářská chladírna
6:16 Smlsal mele maso
7:06 Koření
8:29 Mícháme hmotu
11:40 Narážíme párky
15:31 Udírna
16:14 Nejkrásnější pohled
19:18 Balíme