Klatovští rarášci a bramborová kaše s medvědím česnekem
Dnes si společně s hostem Lubošem Procházkou připravíme KLATOVSKÉ RARÁŠKY A BRAMBOROVOU KAŠI S MEDVĚDÍM ČESNEKEM.
4 porce
500 g krůtích prsou
olej na smažení
Těstíčko:
2 vejce M
2 lžíce plnotučné hořčice
150 ml piva
2 lžíce sójové omáčky
2 lžičky soli, čerstvě mletý pepř
špetka mletého chilli
2 lžíce solamylu
3 lžíce hladké mouky
Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na větší kousky, maso osolíme lžičkou soli, opepříme a promneme v prstech. Připravíme si těstíčko, které nám hustotou připomene těsto na lívance. Řádně ho promícháme a alespoň na 3 hodiny (nejlépe přes noc) do něj naložíme kousky připraveného masa. Po odležení maso osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji.
Kuchařku s recepty Teplé i studené kuchyně Jakuba Hübnera můžete zakoupit na e-shopu Muzikál expresu: https://muzikal-expres.myshopify.com