Chuťovka za pár kaček: Pomazánka z vepřové konzervy
24. května 2021115 703
Máte čerstvý chleba a nevíte co na něj? Zkuste vydatnou pomazánku z vepřové konzervy, která zcela naplňuje heslo „Za málo peněz hodně muziky“.
Suroviny
1 vepřová konzerva
( kupuji vepřové maso "HaMing" od Hamé - je tam větší poměr masa )
2 vejce uvařená na tvrdo
1 cibule
2 stroužky česneku
4 menší kyselé okurky
2 lžičky mleté sladké papriky
4 trojúhelníčky taveného sýra bez příchuti
2 cm silný plátek másla
2 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce majolky
sůl
pepř
Postup přípravy receptu
Změklé máslo utřeme se sýrem a přidáme pokrájené vepřové maso (rosol nechávám, ale sádlo vyhazuji ).
Potom vmícháme posekaná vejce, kostičky okurek, cibule a prolisovaný česnek. Přidáme všechny ostatní ingredience a pořádně promícháme.