Grilovací sezóna zahájena. Pochutnejte si na božském hermelínu
19. června 202146 276
Grilování není jen výsadou masožravců! Grilovaný hermelín je bezchybná záležitost, navíc velmi snadná na přípravu. Nebojte se hodit skvělý plísňový sýr na rozpálenou mřížku, určitě si pochutnáte. Podávejte s brusinkovým sosem.
Suroviny
Hermelín
olej
grilovací koření
Postup přípravy receptu
V misce rozmícháme 1 dl oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, (lze přidat i více, podle chuti). Ve směsi obalíme Hermelín a ten zabalíme do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru.
Hermelín v alobalu dáme na rozpálený gril a grilujeme 5-10 minut z každé strany. Po grilování rozbalíme alobal a sýr z něj opatrně přeložíme na talíř.