Jak správně smažit tradiční masopustní koblihy | Stream
Domovská stránka
Stream Originals
Premiéry
Zábava
Zprávy
Magazín
Recepty
Pohádky
Seriály
Stream originals
Filmy
Odebírané
TV ŽIVĚ
Seznam.cz
Filmy
Odebírané
TV ŽIVĚ
Stream Originals
Premiéry
Zábava
Zprávy
Magazín
Recepty
Pohádky
Seriály
Filmy
Odebírané
TV ŽIVĚ
Sdílet
Přehrát později
Jak správně smažit tradiční masopustní koblihy
13. února 2024
5 980
Smažené koblížky v nějaké podobě jsou populární v celé Evropě i v Americe. Výborný nadýchaný moučník křupavý na povrchu a vláčný nebo dokonce šťavnatý uvnitř, je hitem období karnevalů, poutí a masopustu.
Toprecepty
Odebírat
Související
Diskuze