Šťavnatá a křehká grilovaná kuřecí prsa Toronto
24. září 20216 951
Kuřecí maso je málo tučné, což dělá dobře našemu zdraví, bohužel se ale při grilování třeba taková kuřecí prsa rychle vysuší. Abyste tomu zabránili, zkuste je naložit do marinády Toronto!
Suroviny
4 ks kuřecí prsa
sůl
Marináda:
5 lžic obyčejné plnotučné hořčice
3 lžíce olivového oleje
1 lžička sójové omáčky
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička sušeného oregána (nebo velká hrst čerstvého)
trocha čerstvé petrželky (nemusí být)
Postup přípravy receptu
Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízneme, abychom měli stejně vysokou "placku". Na vrchní straně uděláme slabé zářezy.
Osolíme je z obou stran a potřeme je připravenou marinádou, připravenou z výše uvedených surovin.
Stačí nechat hodinku odležet na chladném místě a můžeme grilovat.